Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Εκδόσεις Αλφα Πι

Το καλάθι μου

Κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας
0 Προϊόντα €0.00

Kαθημερινά 2003

Ισχύει έκπτωση 20% επί όλων των αναγραφόμενων τιμών
Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στο καλάθι σας
Κωδικός: 960-8262-37-2
€10.00

 
Συγγραφέας: Δημήτρης Φρεζούλης
Αριθμός σελίδων: 320
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-8262-37-2
 
...Διαβάζοντας τα κείμενα πριν οδηγηθούν στο τυπογραφείο, συνειδητοποίησα κάτι το οποίο στην ανάγνωση της εφημερίδας διαφεύγει τελειώς. Πως στην πραγματικότητα μ' ένα τρόπο αυθόρμητο, γλαφυρό και άμεσο ο Δημήτρης στέλνει ανταποκρίσεις στο μέλλον αναλύοντας με συναίσθημα και λογική το παρόν.
Μέχρι ενός σημείου μπορώ να αντιληφθώ πόσο συναρπαστική και ταυτόχρονα κουραστική είναι η προσπάθεια να αδειάζεις το μυαλό και την ψυχή σου για να γεμίζεις κάθε μέρα το αδηφάγο στόμα του λευκού χαρτιού. Τούτη η έκδοση όμως ξεδιπλώνει απρόσμενα μπροστά μας κάτι πιο ουσιαστικό και πιο μεγάλο από το τροχάδην, από την έγνοια της δημοσιογραφικής αναγκαιότητας.
Μέσα από το βιβλίο, από τη σύναξη και την συνύπαρξη διακοσίων δέκα κειμένων, προβάλλουν ξεκάθαρα κάποια στοιχεία, κάποιες συγγραφικές αναφορές, που σε υποχρεώνουν να σταθείς μ' εκτίμηση μπροστά τους. Σου επιβάλλουν μα επιστρέψεις στις προηγούμενες σελίδες, στα προηγούμενα κείμενα μολονότι οι διαφορές στη θεματολογία τους είναι αναπόφευκτα μεγάλες. Τα κείμενα του Δημήτρη Φρεζούλη αποπνέουν μια δικαιολογημένη ανησυχία για το δημόσιο βίο. Καταθέτουν μια υγιή αντίδραση για την απάθεια μας στα φαινόμενα παρακμής που μας απειλούν...
 
(Από την Απόπειρα προλόγου του Αντώνη Λάρδα)

Τιμή: €10.00
Βάρος: 470 g
Διαστάσεις: 24 cm × 17 cm × 1 cm
Διαθεσιμότητα: 
από 1 έως 3 ήμερες
Share/Save