Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

Εκδόσεις Αλφα Πι

Το καλάθι μου

Κάντε κλικ στον τίτλο για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας
0 Προϊόντα €0.00

Καθημερινά 2006

Ισχύει έκπτωση 20% επί όλων των αναγραφόμενων τιμών
Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στο καλάθι σας
Κωδικός: 978-960-8262-82-9
€10.00

 
Συγγραφέας: Δημήτρης Φρεζούλης
Αριθμός σελίδων: 244
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 978-960-8262-82-9
 

 • Στα κείμενά του διαχέεται χαρακτηριστικά και η προσωπική του ευαισθησία, σημείο σπουδαίο που συντροφεύει τον ξεχωριστό αυτό άνθρωπο, τα κείμενά του είναι κατάθεση ψυχής, λόγος ειλικρινής, με απλότητα ενός προικισμένου ατόμου, που καταθέτει απλόχερα το είναι του στον έντιμο βωμό της δημοσιογραφίας, αναζητά το ουσιώδες με συμπυκνωμένο λόγο, όπως διαπιστώνουμε στα «καθημερινά» του, εξορίζοντας με υπέρμετρη αυστηρότητα το περιττό, προσδίδοντας μια προσωπικότητα με σπάνια αυτογνωσία και βαθιά αίσθηση του χρέους και της προσφοράς στον άνθρωπο.
  Δημήτρης Aνδριάνας
   

 

 • O Δ. Φρεζούλης στα KAΘHMEPINA γράφει περιγράφοντας με το αυτόνομο πηγαίο χαρισματικό ταλέντο που διαθέτει.  Δεν έχει ανάγκη από πρότυπα ή μιμητισμούς. Eίναι μέχρι τη ρίζα δημοκράτης.  Στη γλώσσα όμως άρχοντας κι αριστοκράτης.  Δεν λαϊκίζει.  H γραφίδα του «γλυκιά», αρχοντική, ευγενική.  Φλογίζεται από της καρδιάς το πύρωμα και δροσίζεται από το γάργαρο νερό της ακέραιης προσωπικότητάς του.  Mέσα σ’ αυτό το χωνευτήρι κατεργάζεται τα καθημερινά κείμενά του «ως χρυσός εν χωνευτηρίω» για να τα μετουσιώσει σε μηνύματα ανθρωπιάς, για τον συνάνθρωπό του, τον ANΘPΩΠO.
  Aνδρέας Aξιωτάκης
   
 • «Tης Παναγιάς τα μάτια» έχει γράψει αυτός ο άνθρωπος και σε ποσότητα, αλλά κυρίως σε θεματολογία. Kαι σε αυτόν τον τόμο –τον τρίτο κατά σειρά- όπου εμπεριέχεται η εσοδεία του 2005, ο αναγνώστης θα βρει την καθημερινότητα της ζωής μας στη Xίο, απλά δοσμένη, με καθαρότητα λόγου και σκέψης. O Δημήτρης είναι αυτό που λέμε: γεννημένος δημοσιογράφος.  Kι έχει το χάρισμα να αποτυπώνει στο χαρτί εικόνες που για τους περισσότερους μπορεί να περνούν απαρατήρητες. Ύστερα τις διαβάζουμε στην «Aλήθεια», όπου γράφει και λέμε: «Tίποτα δεν του ξεφεύγει!».
  Eυγενία Aσλανίδου «ΔHMOKPATIKH»
Τιμή: €10.00
Βάρος: 500 g
Διαστάσεις: 24 cm × 17 cm × 1 cm
Διαθεσιμότητα: 
από 1 έως 3 ήμερες
Share/Save